Winter 2021 – 2022: uw skivakantie met kinderen…

Skivakantie kids

Winter 2021 – 2022: uw skivakantie met kinderen…

Op wintersport met kinderen…weg van de drukte!

U staat na een lange periode van ‘niets doen’ af te tellen naar uw langverwachte wintersport met kinderen… MAAR, als het mag wél in veilige omstandigheden?

Snowdream heeft voor seizoen 2021-2022 heel wat nieuwe en kindvriendelijke (rustigere) skioorden gezocht, dicht bij huis waarvan een aantal vlot bereikbaar vanuit de luchthaven.

Skivakantie met kinderen

wintersport met kinderen…in alle rust!

Wintersportvakantie met kinderen

U wil uw wintersport vakantie met kinderen op een veilige en rustige manier beleven. Dát kan…met Snowdream Wintersportvakanties.

Samen met vele anderen kijkt u uit naar uw verdiende wintersportvakantie. Het vorige seizoen werd op een abrupte manier beëindigd. Plots leefden we allemaal in een andere wereld. Ook nu dragen we er nog de gevolgen van…maar onze vrijheid is geld waard en geven we niet zomaar af. Ook al moeten we ons daarvoor aanpassen…

Snowdream Wintersportvakanties heeft speciaal voor winterseizoen 2021-2022 aandacht besteed aan familievriendelijke en rustigere skigebieden. Geen lange wachtrijen, geen drukte, geen gevaarlijke toestanden op de piste,  maar wel veel ‘Gemütlichkeit’... Meer tijd voor elkaar, is nooit slecht. Bovendien zijn heel wat van de nieuw gezochte skigebieden vlot bereikbaar, eventueel zelfs met het vliegtuig.

Uw skivakantie met kinderen wordt er hopelijk ééntje om nooit te vergeten. De opzweperige après-ski muziek maakt plaats voor extra aandacht aan uw skivakantie…samen met uw gezin.

Neem zeker eens een kijkje naar de filmpjes van onze nieuwe skigebieden:

 

In Livigno is het vanaf dit seizoen ook mogelijk om een appartement met enkel ontbijtformule te boeken. Lees er HIER meer over

Neem een kijkje in ons aanbod! Bij vragen, helpen wij jullie graag verder!