Skivakantie met Kinderen

skivakantie met kinderen

Animatie voor kinderen na het skiën

Zowel de deelnemende kinderen aan de Kidsclub als de oudere kinderen zijn welkom op onze georganiseerde animatie na het skiën.

De kinderanimatie vindt doorgaans plaats om 17.00 uur, na het skiën, en eindigt voor het avondeten, veelal om 18.30 uur.

Skivakantie animatie kinderen

Kidsclub vanaf 3 jaar tot 5 jaar: de Snowdream kidsclub maakt het af!

Onze gewaardeerde Snowdream “Kidsclub” wordt georganiseerd tijdens schoolvakanties in de hotels waar dit vermeld is.  Er is een minimum deelname van 4 kindjes nodig om de kidsclub te kunnen organiseren.  Om deel te kunnen nemen aan de kidsclub, moeten de kinderen 3 jaar oud en “pampervrij” zijn.

Onze gepassioneerde Nederlandstalige Kidsclub begeleiders laten uw kinderen genieten van een gevarieerd activiteitenprogramma.


Openingsuren:

Gedurende de namiddag, van  13.30 uur tot 16.00 uur.
(niet op de aankomst- en vertrekdag zoals bepaald in de brochure of de website)

 

Activiteiten:

Ons Nederlandstalig team stelt een aangenaam programma op voor uw kapoenen met allerlei leuke activiteiten zoals knutselen, knippen en plakken, verven of eventueel een film. Bij mooi weer is er ook de mogelijkheid om buiten te spelen. In verschillende kindvriendelijke hotels in ons aanbod zijn er kinderruimtes voorzien met tal van kinderspelen om zich zorgeloos en veilig onder begeleiding te amuseren.

De laatste dag van het verblijf ontvangen de kinderen een medaille. Al hun creaties die ze gemaakt hebben, krijgen ze uiteraard als aandenken mee naar huis.

Skivakantie kinderanimatie knutselen

Skilessen voor beginnende kinderen

Skigewenning voor kinderen vanaf 3 tot 5 jaar van 9.00 tot 12.00 uur

Voor de eerste skigewenning is het van cruciaal belang dat uw kinderen toegang krijgen op de kinderliftjes en kinderparken van de plaatselijke oefenpistes om zo efficiënt mogelijk de eerste ervaringen in de sneeuw op te doen. De allerkleinsten zetten daarom hun eerste stapjes in de sneeuw onder begeleiding van de lokale skischool. Enkel op deze manier zullen uw kinderen in de juiste omgeving de smaak snel te pakken krijgen en ook plezier beleven aan hun vakantie. Een Nederlandstalige begeleider van Snowdream staat paraat voor de ondersteuning en opvang tijdens de skigewenning vanaf 4 ingeschreven kinderen. De prijs voor deze skigewenning is inbegrepen in de clubformule tijdens schoolvakanties.

skivakantie familie met kinderen
skivakantie kidsclub

Skiles vanaf 5 jaar van 9.00 tot 12.00 uur

De beginnende kinderen vanaf 5 jaar zijn van harte welkom in de kinderlessen. Zij leren de kneepjes van het vak op de kinderliftjes en kinderparken van de plaatselijke oefenpistes om de smaak snel te pakken krijgen en ook plezier te beleven aan hun vakantie. Een Nederlandstalige begeleider van Snowdream staat garant voor de lessen vanaf 4 ingeschreven kinderen. Indien deze lessen worden ingericht door een lokale niet-Nederlandstalige skileraar van de plaatselijke skischool zorgt een Nederlandstalige begeleider van Snowdream voor de ondersteuning en de opvang vanaf 4 ingeschreven kinderen. De prijs voor skilessen voor beginnende kinderen is inbegrepen in de clubformule tijdens de schoolvakanties.

Skilessen voor skiënde kinderen

Van 9.00 tot 12.00 uur

Skilessen voor skiënde kinderen vanaf 5 jaar worden gegeven door een Nederlandstalige leraar van Snowdream. Wij raden aan, vóór aanvang van de vakantie, reeds enkele lessen te nemen zodat zij de skilessen vlot kunnen volgen. Voor de al skiënde kinderen oordeelt onze hoofdbegeleider of uw kind het niveau van zijn/haar skigroepje aankan.

Zowel in Italië als in Oostenrijk is het dragen van een helm verplicht tot de leeftijd van 15 jaar. De prijs voor skilessen voor skiënde kinderen is inbegrepen in de clubformule.

De laatste dag tijdens de skilessen staat er een heuse slalomwedstrijd op het programma, natuurlijk met een officiële uitreiking van medailles en/of diploma’s én krijgen de kinderen van hun monitor de SNOW ID van Sneeuwsport Vlaanderen.