Skivakantie met Kinderen

SNOW & FUN voor kinderen van 4 en 5 jaar van 9u00 tot 16u00

Voor de eerste skigewenning is het van cruciaal belang dat uw kinderen toegang krijgen op de kinderliftjes en kinderparken van de plaatselijke oefenpistes om zo efficiënt mogelijk de eerste ervaringen in de sneeuw op te doen. De allerkleinsten zetten daarom hun eerste stapjes in de sneeuw onder begeleiding van de lokale skischool. Enkel op deze manier zullen uw kinderen in de juiste omgeving de smaak snel te pakken krijgen en ook plezier beleven aan hun vakantie. Een Nederlandstalige begeleider van Snowdream staat paraat voor de ondersteuning tijdens de skigewenning vanaf 5 ingeschreven kinderen.

Na de lunch kunnen de kindjes van de skigewenning in de namiddag aansluiten bij onze Kidsclub in het hotel.

Onze gepassioneerde Nederlandstalige Kidsclub begeleiders laten uw kinderen genieten van een gevarieerd activiteitenprogramma zoals schminken, knutselen, kleuren, film bij slecht weer, …

Liever toch zelf skiën met de kindjes in de namiddag? Ook dat kan. De Kidsclub is namelijk optioneel bij te boeken.

De SNOW and FUN formule wordt aangeboden in bepaalde gebieden (vb. Maria Alm, Livigno, Sella Ronda) en wordt gegarandeerd vanaf 5 inschrijvingen.

Skiles voor beginners vanaf 6 jaar van 9u00 tot 12u00

De beginnende kinderen vanaf 6 jaar zijn van harte welkom in de kinderlessen. Zij leren de kneepjes van het vak op de kinderliftjes en kinderparken van de plaatselijke oefenpistes om de smaak snel te pakken krijgen en ook plezier te beleven aan hun vakantie. Een Nederlandstalige monitor van Snowdream staat garant voor de lessen vanaf 5 ingeschreven kinderen. Indien deze lessen worden ingericht door een lokale niet-Nederlandstalige skileraar van de plaatselijke skischool zorgt een Nederlandstalige begeleider van Snowdream voor de ondersteuning vanaf 5 ingeschreven kinderen.

Wij raden aan, vóór aanvang van de vakantie, reeds enkele lessen te nemen zodat zij de skilessen vlot kunnen volgen. 

Na de lessen, kunnen de kinderen tot 15 jaar die reeds zelfstandig een skilift kunnen nemen, aansluiten op onze gratis begeleide kinderski tijdens de namiddag.

De prijs voor skilessen voor beginnende kinderen is inbegrepen in de clubformule+ tijdens de schoolvakanties en is gegarandeerd vanaf 5 inschrijvingen.

begleide kinderski Snowdream
medaille & snow ID

Skilessen voor skiënde kinderen van 9u00 tot 12u00

Skilessen voor skiënde kinderen worden gegeven door een Nederlandstalige leraar van Snowdream. Voor de al skiënde kinderen oordeelt onze hoofdbegeleider of uw kind het niveau van zijn/haar skigroepje aankan. Indien nodig, wordt er van groep gewisseld.

Na de lessen, kunnen de kinderen tot 15 jaar die zelfstandig een skilift kunnen nemen, aansluiten op onze gratis begeleide kinderski (tot 15.30u ongeveer).

De prijs voor skilessen voor skiënde kinderen is inbegrepen in de clubformule+ tijdens de schoolvakanties. Een Nederlandstalige monitor van Snowdream staat garant voor de lessen vanaf 5 ingeschreven kinderen.

Tijdens de laatste lesdag staat er een heuse slalomwedstrijd op het programma, natuurlijk met een officiële uitreiking van medailles en/of diploma’s én krijgen de kinderen van hun monitor de SNOW ID van Sneeuwsport Vlaanderen. Mis deze zeker niet!

Zowel in Italië als in Oostenrijk is het dragen van een helm verplicht tot de leeftijd van 15 jaar.