Boek uw skivakantie online

Stubaier Gletscher

Boek uw skivakantie online

Meteen zelf uw goedkope skivakantie boeken en online berekenen in amper 2 minuten

Beste Wintersporters,

Vanaf seizoen 2020-2021 gaat Snowdream Wintersportvakanties volledig voor de digitale trein. Wij hebben na meer dan 20 seizoenen onze wintersportcatalogus vaarwel gezegd… En daar is een reden voor.

Snowdream Wintersportvakanties wil u vanaf seizoen 2020-2021 nóg beter informeren.  Op onze website staat steeds de meest actuele informatie met regelmatige promos en aanbiedingen. Overigens vindt u geregeld persoonlijke video’s met betrekking tot onze nieuwe gebieden, hotels, promos en aanbiedingen. Dingen die uiteraard niet meer in een catalogus kunnen eens ze gedrukt en verdeeld zijn.

Op deze manier kan u dus zelf uw skivakantie boeken!

Wij willen ongewenste verrassingen vermijden.

Vanaf nu kan u zelf uw skivakantie simpelweg online boeken!

Stubaier Gletscher

Uw gedroomde skivakantie zelf online berekenen en boeken

Via de filters op periode, bestemming etc, kan u alvast een shortlist maken van uw gewenste reizen. Vervolgens kan u per reis gemakkelijk zelf met de online prijs simulator in minder dan 2 minuten de prijs van uw reis berekenen. Meer nog, uw skivakantie vervolgens online boeken, doet u in een handomdraai!

Dankzij de automatische bevestiging per mail krijgt u in een boekingsoverzicht nogmaals het detail van uw boeking te zien. Binnen maximaal 3 werkdagen nemen wij verder contact met u op en ontvangt u uw officieel boekingsformulier met verdere instructies.

Zo’n 4 weken voor afreis mag u pas echt beginnen aftellen. U ontvangt verdere documenten met betrekking tot uw reis, meer bepaald: uur van opstap en vertreklocatie voor de busreizigers, handige weetjes voor uw verblijf, contactgegevens, …

Bij aankomst op uw bestemming wacht onze reisbrochure met het weekoverzicht alvast op u aan de receptie! En dan nu… ski’s aan!

Uw goedkope skivakantie boeken online = klaar om te genieten!