Skilessen voor kinderen

skiën kinderen

Skilessen voor kinderen

Skilessen voor kinderen?

U staat samen met uw kinderen te popelen om eindelijk de eerste stapjes in de sneeuw te zetten? Skilessen voor kinderen kan al vanaf 4 jaar!

Maar…zet de veiligheid en het maximale plezier van de beleving dan ook centraal!

skiën kinderen

Speciaal aangelegde roltapijten voor beginnende kinderen!

Skilessen voor beginnende kinderen

Skigewenning voor kinderen vanaf 4 tem 5 jaar:

Voor de eerste skigewenning is het van cruciaal belang dat uw kinderen toegang krijgen op de kinderliftjes en kinderparken van de plaatselijke oefenpistes om zo efficiënt mogelijk de eerste ervaringen in de sneeuw op te doen. De allerkleinsten zetten daarom hun eerste stapjes in de sneeuw onder begeleiding van de lokale skischool. Enkel op deze manier zullen uw kinderen in de juiste omgeving de smaak snel te pakken krijgen en ook plezier beleven aan hun vakantie. Een Nederlandstalige begeleider van Snowdream staat paraat voor de ondersteuning en opvang tijdens de skigewenning vanaf 4 ingeschreven kinderen. De prijs voor deze skigewenning is inbegrepen in de clubformule tijdens schoolvakanties.

Skiles voor beginners vanaf 6 jaar:

De beginnende kinderen vanaf 6 jaar zijn van harte welkom in de kinderlessen. Zij leren de kneepjes van het vak op de kinderliftjes en kinderparken van de plaatselijke oefenpistes om de smaak snel te pakken krijgen en ook plezier te beleven aan hun vakantie. Een Nederlandstalige begeleider van Snowdream staat garant voor de lessen vanaf 4 ingeschreven kinderen. Indien deze lessen worden ingericht door een lokale niet-Nederlandstalige skileraar van de plaatselijke skischool zorgt een Nederlandstalige begeleider van Snowdream voor de ondersteuning en de opvang vanaf 4 ingeschreven kinderen. De prijs voor skilessen voor beginnende kinderen is inbegrepen in de clubformule.