Skilessen of dagtochten?

Nederlandstalige skilessen Oostenrijk

Skilessen of dagtochten?

Gezien de vele uitgestrekte gebieden in ons programma wordt er buiten skilessen of snowboardlessen eveneens de mogelijkheid gegeven te kiezen voor georganiseerde dagtochten in de gebieden die hier voor geschikt zijn.

Bij iedere reis wordt in de formule aangegeven of er ‘georganiseerde dagtochten’ mogelijk zijn. Reizen met enkel de vermelding ‘ski- of snowboardlessen’ bieden deze keuze niet. De begeleide  dagtochten tijdens de reis worden gekozen naar gelang de voorkeur en de weerscondities tijdens de week. Er worden tijdens de week 4 begeleide dagtochten georganiseerd. Met andere woorden, van ’s morgens tot einde van de skidag genieten van de bergen in een zorgeloze sfeer. Om mee te kunnen gaan op de dagtochten moet u minimum voldoen aan skiniveau 3 (zie tabel skiniveaus onderaan) en minstens 16 jaar oud zijn. Kortom, u kiest voor ski- of snowboardles oftewel voor begeleide  dagtochten, zo stemt u uw reis volledig af op uw persoonlijke wensen!

De ski- of snowboardlessen en de begeleide dagtochten zijn inbegrepen in de clubformule+ tijdens de schoolvakanties. Tijdens de andere periodes is dit een optie.

Om ski- of snowboardlessen, voor een welbepaald niveau, of begeleide dagtochten te kunnen organiseren, zijn er minimum 4 inschrijvingen in dat niveau nodig. Bij onvoldoende inschrijvingen per niveau, zullen wij u vooraf contacteren en samen naar een oplossing zoeken. Het aantal lesgroepen en samenstellingen wordt vooraf bepaald naar gelang de inschrijvingen en het opgegeven niveau tijdens de boeking. Indien u tijdens een reis toch nog les of dagtochten wil volgen, en u dit niet heeft opgegeven bij de boeking, wordt er met de reisleider en/of monitor bepaald of dit past en uitkomt in de groepsindelingen. Indien ter plaatse blijkt dat iemand niet op een goede manier kan ingedeeld worden in de bestaande groepen, behouden wij ons het recht om deze persoon uit te sluiten van de lessen (= gelijk aan terugbetaling lesgeld buiten de schoolvakanties). Deze personen kunnen zich ter plaatse inschrijven bij een lokale skischool. De eindbeslissing ligt steeds bij onze lokale reisleider of de verantwoordelijke leraar. Door op te geven voor de lessen of de dagtochten verklaart u zich hiermee akkoord.