Familie skivakantie

Familie skivakantie = 100% relax!

Op zoek naar een fijne familie skivakantie met het hele gezin in de sneeuw?

Tijdens een skivakantie met het gezin vinden wij het belangrijk dat de familie centraal staat. Een ski- of snowboard vakantie leent zich perfect om samen met het gezin een week lang te genieten zonder de alledaagse stress. Tijdens deze periode kunnen we vaak meer tijd vrij maken voor onze kinderen en elkaar. Het dagelijkse leven is al druk genoeg!  Het kost wel wat energie, maar de voldoening zorgt voor het perfecte evenwicht.

Een belangrijke factor bij een familie skivakantie is het ontzorgen van de ouders en het zoveel mogelijk wegnemen van stress. De wintersportvakanties in het programma van Snowdream zijn volledig afgestemd op de familie. Snowdream biedt toffe familie skivakanties aan met gediplomeerde Nederlandstalige skileraars, kinderski, kinderclub en animatie. Als uw kinderen genieten en tevreden zijn, is uw vakantie al voor 99% geslaagd.  De familie skivakanties van Snowdream staan hiervoor garant. Skivakanties voor het hele gezin zijn het handelsmerk van Snowdream.

De Snowdream clubformule voor gezinnen

In de voormiddag kan u  deelnemen aan onze Nederlandstalige ski- of snowboardlessen. Hier wordt u ingedeeld volgens niveau, zodat u in homogeen samengestelde groepjes in een ontspannen, plezante sfeer uw skiniveau nog kan verbeteren. Ook de kinderen worden in verschillende niveaus ingedeeld. ’s Middags komen de groepen samen, zodat je gezellig – ouders en kinderen samen-  met de familie kan eten. In de namiddag kan je dan samen genieten van het skiën. Indien gewenst kunnen de kinderen in de namiddag gratis deelnemen aan onze Snowdream kinderski.   Terwijl u zorgeloos geniet van de sneeuw, amuseren uw kinderen zich onder begeleiding van onze skileraars. De Snowdream kinderski begint op vaste tijdstippen en eindigt eveneens op afgesproken vaste tijdstippen zodat u zich wederom geen zorgen hoeft te maken.

Voor de allerkleinsten (4 en 5 jaar) hebben wij de Snow & Fun formule! ’s Ochtends trekken ze de ski’s aan in de oefenparken tijdens onze skigewenning. In de namiddag kunnen zij zich vermaken in het hotel tijdens de Kidsclub.

Ook ’s avonds in het hotel mag u rekenen op een gevarieerd animatieprogramma voor jong & oud!

Hopelijk mogen wij u weldra op één van onze reizen verwelkomen.