Nederlandstalige skiles

Op zoek naar Nederlandstalige skiles voor uzelf of uw kinderen?

Onze Nederlandstalige monitoren staan garant voor uw Nederlandstalige skiles!
Snowdream heeft voor alle skiniveaus (van beginner tot expert) een kern van goed opgeleide, technisch onderlegde en gemotiveerde skileraars. Zij hebben de nodige ervaring en beschikken over een ruime didactische kennis om u de nieuwste technieken bij te brengen.

De Nedserlandstalige skilessen & skigewenning voor kinderen en volwassenen zijn inbegrepen tijdens de reizen onder de schoolvakanties. Tijdens reizen buiten schoolvakanties is dit een optie.

Lesuren

De skilessen vinden dagelijks plaats van 9.00 tot 12.00 uur.

In de namiddag kunnen de kinderen tot 15 jaar nog deelnemen aan de gratis begeleide kinderski indien gewenst.

Kindjes tot 6 jaar die skigewenning volgen (zie hieronder) kunnen in de namiddag teruggaan naar het hotel en genieten van onze Kidsclub.

Snowdream wordt geprezen voor  de kwaliteit van de skilessen. Gemiddeld voorzien wij een 8-tal personen per groep.

Skiniveaus

De lessen worden gegeven in volgende niveaus:

  • 1: beginner, nog nooit geskied (wij vragen om in België enkele lessen te nemen zodat u reeds enige basis heeft).
  • 2: maakt ploegbochten naar beide kanten op glooiend terrein, heeft een paar keer geskied of heeft beginnerslessen gehad.
  • 3: zelfverzekerde skiër, kan vlot aaneengesloten bochten maken op glooiend terrein.
  • 4: maakt zelfverzekerde parallelle bochten op blauwe en rode pistes.
  • 5: expert, vlot, gecontroleerd van een zwarte piste kunnen skiën. Goede techniek op elk terrein, op alle soorten pistes.

 

Om Nederlandstalige skilessen te kunnen organiseren zijn er minimum 5 inschrijvingen per niveau nodig. Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn,  zullen wij u vooraf contacteren en samen naar een oplossing zoeken.

Skigewenning van 4 jaar tot 6 jaar

Voor de allerkleinste skiërtjes voorzien we skigewenning. Voor de eerste ski ervaring is het belangrijk dat de kindjes toegang hebben tot de lokale kinderliftjes en kinderparken. Enkel zo kunnen ze de eerste ervaringen in de sneeuw op een fijne manier opdoen. De allerkleinsten zetten daarom hun eerste stapjes in de sneeuw onder begeleiding van de lokale skischoolEen Nederlandstalige begeleider van Snowdream staat paraat voor de ondersteuning tijdens de skigewenning vanaf 5 ingeschreven kinderen.

De laatste dag tijdens de lessen is er een echte slalomwedstrijd voor alle kinderen. ‘s Avonds is er dan de officiële uitreiking van de medailles in het hotel.