Op skivakantie met kinderen

Skivakantie met kinderen

Op skivakantie met kinderen met een Snowdream Clubformule? Dat is dé reis bij uitstek om met gans het gezin op reis te gaan en toch elk te doen waar men zin in heeft.

Snowdream heeft voor alle leeftijdscategoriën een juiste formule, zodat iedereen kan genieten van een fijne gezinsvakantie! Onze gemotiveerde monitoren, kindermeisjes en begeleiders laten uw kinderen en hun nieuwe vriendjes genieten in een adembenemende omgeving. Zij zorgen voor voldoende variatie en plezier. Terwijl je kids zich uitleven met leeftijdsgenootjes, heb je zelf alle tijd om rustig te genieten. Want ook voor u is het tenslotte vakantie.

Skivakantie met kleuters: Snow & Fun formule

Kindjes van 4 en 5 jaar zijn ’s ochtends welkom voor hun eerste skigewenning. Deze gaat vaak door in de lokale kinderparkjes, waar ze toegang hebben tot de rolbandjes en afgeschermde oefenpistes.

Na de skigewenning, kunnen de kleuters ’s middags teruggaan naar het hotel waar de Snowdream Kidsclub plaatsvindt. De spelletjes die de kindermeisjes organiseren, zullen hen zeker bevallen. De ouders pikken de kinderen zelf op in het hotel na hun skidag.

Nederlandstalige skilessen vanaf 6 jaar

Nederlandstalige skilessen zijn voorzien voor kinderen vanaf 6 jaar. De kleine groepjes worden ingedeeld volgens niveau en leeftijdscategorie. Onze enthousiaste skileraars begeleiden uw kinderen op een speelse, educatieve manier en leren hen zo de kneepjes van het vak.

Skivakantie met tieners

Jongeren staan niet altijd te springen om nog met hun ouders op vakantie te gaan. Toch is een Snowdream skivakantie voor kinderen of tieners wel heel verleidelijk. Jongeren kunnen tijdens de skilessen of ’s namiddags proeven van alle verschillende stijlen en technieken die wintersport te bieden heeft dankzij onze begeleide kinderski en begeleide dagtochten (vanaf 16 jaar). Alles kan, niets moet!

Snowdream animatie

Ook na het skiën kunnen kleuters & tieners terecht bij onze monitoren voor een leuke, aangepaste avondactiviteit in groep, onder leeftijdsgenoten.