Wintersport Italië

Op wintersport naar Italie

Zin in veel zon, lekker eten, een fijne après-ski en vele kilometers in een prachtig berglandschap om te skiën? Ga dan op wintersport naar één van onze skigebieden in Italie!

Snowdream biedt u de populairste skigebieden van Italië aan in haar gamma. Wolkenstein, ArabbaCorvara en Colfosco zijn onze toppers aan de Sella Ronda (het grootste skigebied ter wereld) in Italië . Verder hebben wij uitstekende hotels aan de liften in Livignonet over de Zwitserse grens.

Dagtochten zijn ook erg populair in de Italiaanse gebieden omdat ze zo uitgestrekt zijn en goed verbonden met elkaar. Liever dus geen klassieke skilessen maar begeleide dagtochten? Ook deze zijn tijdens onze skireizen tijdens de schoolvakanties inclusief onze formule en dus reeds inbegrepen in de prijs!

Ook een shortski is mogelijk in al onze hotels (op aanvraag). Hotels op of aan de piste in half of vol pension.

Meer dan voldoende mogelijkheden dus voor een prachtige begeleide skireis in groep, individueel of een gezinsvakantie in de sneeuw.

Tijdens onze skireizen in de KerstvakantieKrokusvakantie en Paasvakantie is er kinderski begeleiding in de namiddag en animatie voor de kinderen. In verschillende hotels voorzien wij onze Snowdream kidsclub tijdens de schoolvakanties. Overal worden Nederlandstalige skilessen en snowboardlessen gegarandeerd vanaf 4 deelnemers.

Onze seniorenreizen buiten het hoogseizoen naar hotel Planac en hotel Plan de Gralba in de Sella Ronda zijn ook al jaren één van onze topreizen met bus.

Ben je op zoek naar een Nederlandstalige,  goed georganiseerde en kindvriendelijke skivakantie, dan is Snowdream het perfecte antwoord. Tevens hebben wij een uitgebreid aanbod aan shortski’s in Oostenrijk en Italië.