Skivakantie krokus

Skivakantie Krokus is vakantie voor het hele gezin!

Een skivakantie Krokus is de periode bij uitstek om met de familie de latten aan te trekken.

U kan dan ook rekenen op sneeuwzekerheid, perfecte sneeuwkwaliteit en aangename, vaak zonnige, temperaturen overdag. En een lokaal Carnavalsfeestje meepikken kan natuurlijk ook! Vergeet dus zeker uw carnavalsoutfit niet in uw koffer te steken!

Maar is het dan niet te druk?
Vroeger betekende skiën tijdens de krokusvakantie vooral lang aanschuiven aan de liften. Gelukkig ligt deze tijd ondertussen achter ons. De moderne en snelle liften met grote capaciteit van vandaag zorgen ervoor dat wachttijden bijna onbestaande zijn. Zelfs tijdens de krokusvakantie!

Op de weg kan het natuurlijk wel wat drukker zijn. Zeker bij het in-en uitrijden van de skigebieden.  Rijdt u zelf? Vertrek dan goed voorbereid op reis met deze tips!  Of maak het u gemakkelijk en neem gewoon onze bus . Wij rijden ’s nachts terwijl u slaapt! Zo komt u uitgerust aan op zaterdagochtend op uw bestemming.

Populaire bestemmingen voor een skivakantie met Krokus

Sommige bestemmingen zijn zeer snel volzet! Wacht dus niet te lang om uw plaatsje te verzekeren op uw favoriete bestemming.

Skigebieden Oostenrijk die zéér populair zijn:

 

Skigebieden Italië die zéér populair zijn:

Overigens is een skivakantie tijdens Krokus ook de garantie om de ideale groepssfeer mee te pikken. Heel het gezin kan dan optimaal van onze uitgebreide Clubformule+ genieten. Onze Nederlandstalige skilessen of dagtochten, begeleide kinderski en avondanimatie zijn inbegrepen in deze formule!

Snowdream heeft voor de krokusvakantie een uitstekend aanbod schitterende hotels in de mooiste skigebieden van Oostenrijk en Italië samengesteld.

De beste hotels en pistes wachten u op. Kortom, alle elementen voor een ideale skivakantie!