Skigebieden Italië

Skigebieden Italië

Naast Oostenrijk, hebben wij ook een fantastisch aanbod aan skireizen in de mooiste skigebieden van Italië. Een skivakantie in Italië is gegarandeerd mooi weer, lekker eten, prachtige berglandschappen en een fijne après-ski. Denkt u er dus aan om te gaan skiën in Italië? Dan geven wij u zeker geen ongelijk!

Italië biedt met zijn mooi berglandschap vele ski mogelijkheden. Wij hebben reeds 25 jaar ervaring in het organiseren van skireizen en weten dan ook al de beste plekjes te vinden. Snowdream beschikt voor alle ski- en snowboardniveaus over een ruime kern van Nederlandstalige monitoren. Zij hebben de ervaring en didactische kennis om u een plezierige, sfeervolle en veilige vakantie te bezorgen.

De meeste Italiaanse skigebieden zijn trouwens uitermate geschikt om dagtochten te doen. Onder begeleiding van een Snowdream monitor leer je op deze manier het skigebied en haar mooiste plekjes pas echt kennen. En dit alles zonder zelf de route te moeten uitstippelen!

Eén van de mooiste en bekendse skitochten is trouwens de Sella Ronda, dé skiroute van de Dolomieten. De route loopt rond het Sellamassief en is één van de meest spectaculaire skiroutes ter wereld. De route is ongeveer 40 kilometer lang en kan in een dag worden geskied.

Ons aanbod van skivakanties in Italië vindt u terug in ons volledige aanbod. Wij trekken naar volgende Italiaanse skigebieden:

Mogen wij u binnenkort verwelkomen in La Dolce Italia?

 

 

 

 

Snowdream tags : Skiën met kinderen, skivakantie bus, skivakantie Oostenrijk, Sella Ronda ski, skivakantie, Italië ski, skigebieden Oostenrijk, skireizen, begeleide skireizen, skigebieden Italie, skivakantie inclusief skipas, shortski, clubformule, familie skivakanties, kinderski, skireizen Groep, sneeuwzekere skigebieden