Goedkope skireizen met bus

Goedkope skireizen met bus naar Oostenrijk en Italië

Goedkope skireizen zijn daarom geen minder goede skireizen! Ook budgetvriendelijke skireizen met bus naar Oostenrijk en Italië zijn bij Snowdream zeer degelijke skivakanties. Het grote verschil in deze reizen ligt voornamelijk aan de ligging van het hotel tov de skilift of het centrum. De goedkopere skireizen naar Oostenrijk en Italië hebben hotels die namelijk niet meteen aan de pistes of aan de liften gelegen zijn, want het zijn nu net deze eigenschappen – alsook de periode –  die een skivakantie duurder maken.
Inboeten op kwaliteit hoeft u zeker niet te doen. Het hotel blijft uiteraad een 3-sterrenhotel of een 4-sterrenhotel!

Hierbij vindt u onze hotels die op wandelafstand (300m) of mits korte rit met de skibus (5 min) van de skiliften liggen:

Niet direct aan de pistes of aan de liften liggen willen daarom niet zeggen dat u niet comfortabel en snel op de skipistes geraakt. Op al onze budgetvriendelijke reizen werd streng gekeken naar het vervoer naar de skiliften. Al deze skivakanties hebben dan ook een hotel waar de bus letterlijk voor de deur stopt en waar het traject niet langer dan 5 min. in beslag neemt. Daarbuiten hoeft u op geen enkel ander comfort in te binden. Zeg nu zelf, best aantrekkelijk toch?

Onze goedkopere skireizen met bus blijven hetzelfde concept van vervoer behouden. Wij blijven namelijk reizen in Royal Class autocars. Een geslaagde wintersportvakantie begint met een ontspannen reis. U reist in uiterst comfortabele (royal class) autocars en komt ontspannen en uitgerust aan op uw vakantiebestemming.

Onze selectievoorwaarden voor hotels voor goedkope skireizen met bus blijven evenzeer gelden, namelijk kwalitatieve hotels met een goede prijs/kwaliteit. En dit ongeacht hun ligging!