Goedkope skireizen met bus

Goedkope skireizen met bus naar Oostenrijk en Italië

Goedkoop op wintersportvakantie, het kan! Goedkope skireizen zijn daarom geen minder goede skireizen! Ook budgetvriendelijke skireizen met bus naar Oostenrijk en Italië zijn bij Snowdream zeer degelijke skivakanties.

Wat maakt een bestemming goedkoper ?

  • De ligging van het hotel tov de skilift of het centrum. De goedkopere skireizen naar Oostenrijk en Italië hebben hotels die namelijk niet meteen aan de pistes of aan de liften gelegen zijn, want het zijn nu net deze eigenschappen die een skivakantie duurder maken. Onze hotels liggen op max. 5 min. rijden met de bus naar de gondel.
  • De aanwezige faciliteiten van het hotel. Het spreekt voor zich dat een luxueus hotel met half pension bediening, zwembad(en), wellness etc. duurder is dan een B&B of appartement, of een hotel met gewoon een goede keuken, gezellige bar en degelijke kamers.
  • De gekozen periode. Nieuwjaar & Krokus zijn de duurste periodes om op wintersport te gaan. Kan u buiten de schoolvakanties, nog beter voor de portefeuille!

Inboeten op kwaliteit hoeft u zeker niet te doen. Het hotel blijft uiteraad een 3-sterrenhotel of een 4-sterrenhotel!

Hierbij vindt u onze hotels die op wandelafstand (300m) of mits korte rit met de skibus (5 min) van de skiliften liggen:

Niet direct aan de pistes of aan de liften liggen willen daarom niet zeggen dat u niet comfortabel en snel op de skipistes geraakt. Op al onze budgetvriendelijke reizen werd streng gekeken naar het vervoer naar de skiliften. Al deze skivakanties hebben dan ook een hotel waar de bus letterlijk voor de deur stopt en waar het traject niet langer dan 5 min. in beslag neemt. Daarbuiten hoeft u op geen enkel ander comfort in te binden. Zeg nu zelf, best aantrekkelijk toch?

Onze goedkopere skireizen met bus blijven hetzelfde concept van vervoer behouden. Wij blijven namelijk reizen in Royal Class autocars. Een geslaagde wintersportvakantie begint met een ontspannen reis. U reist in uiterst comfortabele (royal class) autocars en komt ontspannen en uitgerust aan op uw vakantiebestemming.

Onze selectievoorwaarden voor hotels voor goedkope skireizen met bus blijven evenzeer gelden, namelijk kwalitatieve hotels met een goede prijs/kwaliteit. En dit ongeacht hun ligging!