Skivakantie Oostenrijk

Een skivakantie Oostenrijk boekt u bij Snowdream!

Een skivakantie Oostenrijk is pure nostalgie en romantiek! Hier kan dan ook geen enkel ander land tegenop. De gezellige skihutten, schlagers die iedereen kan meezingen, de authentieke cultuur en gastronomie, … Kortom, een land dat leeft voor en door de bergen.

Oostenrijk is een populaire bestemming met meerdere grote en kleine skigebieden. Wij trekken er dan ook graag jaarlijks naartoe. Oostenrijk heeft perfect geprepareerde skipistes en een moderne infrastructuur. Maar daarnaast is Oostenrijk ook befaamd voor zijn après-ski.
Zowel de beginnende als de meer ervaren skiër kan terecht op de gevarieerde skipistes. De gemoedelijke hutjes en typische sfeer maken een skivakantie naar Oostenrijk altijd af! Oostenrijk is simpelweg de toplokatie voor skiërs en snowboarders die net iets meer willen dan alleen maar sneeuw!

Onze ervaring met de Oostenrijkse wintersport

Wij hebben reeds 25 jaar ervaring in het organiseren van skireizen naar Oostenrijk en Italië. We weten dan ook al de beste plekjes te vinden. Snowdream heeft voor alle ski- en snowboardniveaus een ruime kern van Nederlandstalige monitoren. Zij hebben de nodige ervaring en de juiste didactische vaardigheden om u een leuke, sfeervolle en veilige vakantie te bezorgen.

De meeste Oostenrijkse skigebieden zijn trouwens uitermate geschikt om dagtochten te doen. Onder begeleiding van een Snowdream monitor leer je op deze manier het skigebied en haar mooiste plekjes pas echt kennen. En dit alles zonder zelf de route te moeten uitstippelen :-)!

Eén van de mooiste dagtochten in Oostenrijk is trouwens deze van de ‘Königstour‘. Deze 35 km lange skitocht gaat dwars door het Hochkönig skigebied.

Ons aanbod aan skivakanties naar Oostenrijk vindt u terug in ons volledige overzicht. Wij trekken trouw naar volgende Oostenrijkse skigebieden:

 

In vele van deze skigebieden kan u naast het skiën en snowboarden ook genieten van shoppen, langlaufen of wandelen.