Skivakantie Nieuwjaar 2021/2022

Bent u op zoek naar een skivakantie met Nieuwjaar?

Gaan skiën tijdens een skivakantie met Nieuwjaar heeft iets speciaal. De Kerstsfeer in combinatie met de Eindejaarsfeesten maken van deze vakantie een echte TOP vakantie.

Oud & Nieuw gaat nergens onopgemerkt voorbij. En al zeker niet in de skidorpen!  Bewonder het professioneel vuurwerk en geniet van een heerlijk eindejaarsdinner, vaak met live muziek.  De eerste dag van het nieuwe jaar zet u meteen al sportief in, want de skiliften zijn gewoon open.

Al skiënd 2022 in!

Dit jaar vallen Kerst & Nieuwjaar op een zaterdag, de typische aankomst-en vertrekdag in de hotels. Gezien ook de schoolvakantie pas op 25 december van start gaat, hebben wij ons aanbod aangepast naar zondag 2 januari – zaterdag 8 januari 2022. Een skivakantie Nieuwjaar van 6 overnachtingen dus.
Zo kan u Oudjaar nog in België doorbrengen en de rit naar de bergen aanvangen na 1 januari.

Tijdens deze periode, heeft u de keuze uit volgende skigebieden:

De Snowdream Clubformule

Ook tijdens deze skivakantie met Nieuwjaar mag u rekenen op onze Clubformule! Wij selecteren enkel prijs/kwaliteitsvolle 3 of 4 sterren hotels dicht aan de piste in sneeuwzekere skigebieden. We zorgen voor Nederlandstalige ski-of Snowboardlessen voor elk niveau. Onze reisleiding zorgt voor de juiste communicatie op de reis en leuke animatie in het hotel na het skiën.
Bij aankomst ligt jouw skipas al klaar aan de receptie en gaan we samen het skimateriaal ophalen. Je hoeft dus zelf niets uit te pluizen of vooraf te regelen.
Daarnaast mag je ook nog rekenen op een warme en gezellig sfeer voor, tijdens en na de reis!
Wil je graag busvervoer naar je bestemming? Geen probleem; ook daar zorgen we voor! Je hoeft dus enkel zelf je koffer in te pakken.
Ook groepen kunnen bij ons terecht en mogen genieten van een mooie groepskorting vanaf 10 personen reeds!

Wij wensen jullie alvast een fijne skivakantie toe!