Skivakantie Carnaval

Skivakantie Carnaval

Zoekt u een skivakantie met Carnaval met het gezin? Carnaval is ongetwijfeld de ideale periode voor een geslaagde skivakantie. U kan dan ook rekenen op sneeuwzekerheid, alsook perfecte sneeuwkwaliteit en aangename, vaak zonnige, temperaturen overdag. En een lokaal Carnavalsfeestje meepikken kan natuurlijk ook!

Maar is het dan niet te druk?
De tijd dat skiën tijdens de krokusvakantie een aaneenschakeling was van lange wachttijden aan de liften, ligt gelukkig lang achter ons. Moderne, snelle liften met grote capaciteit zorgen ervoor dat tegenwoordig wachttijden bijna onbestaande zijn, zelfs tijdens de krokusvakantie.

Op de weg kan het natuurlijk wel wat drukker zijn, zeker bij het in-en uitrijden van de skigebieden.  Rijdt u zelf? Vertrek goed voorbereid op reis met deze tips!  Of maak het u gemakkelijk en neem gewoon onze bus die ’s nachts rijdt terwijl u slaapt! Zo komt u uitgerust aan op zaterdagochtend op uw bestemming.

Overigens is een skivakantie tijdens Carnaval ook de garantie voor de ideale groepssfeer voor u en uw gezin. U geniet ook optimaal van onze uitgebreide Clubformule. Onze Nederlandstalige skilessen of dagtochten, begeleide kinderski en avondanimatie zijn  inbegrepen in onze formule!

Bij Snowdream vindt u het mooiste aanbod sneeuwzekere bestemmingen voor uw skireis.

Bekijk hieronder alvast 3 van onze absouut sneeuwzekere TOP-reizen tijdens de  Carnavalsvakantie:

Sella-Ronda Arabba – Hotel Portavescovo ***: Zéér sneeuwzeker – Sella Ronda is gegarandeerd geopend ook bij weinig sneeuwval!

Livigno – Hotel Amerikan****: Het merendeel ligt boven 2.000m met de toppen rond 3.000m. Meer garantie bestaat er niet!

Kirchberg – Lifthotel ***: Toppen tot 2000m en Hahnenkamm-koorts! 

De beste hotels en pistes wachten u op. Kortom, alle elementen voor een ideale skivakantie!

skilessen kinderen Livigno
Serfaus familie ski