Skivakantie boeken

Skivakantie boeken

Zin om de beste skivakantie naar Oostenrijk of Italië te boeken?

Wintersportvakanties (met het gezin of met een grote vriendengroep) vragen best wat voorbereiding. Hierdoor kunnen ze helaas dan ook wat stress met zich meebrengen.  En stress is net het laatste wat je wil op je (gezins)vakantie. Kies daarom voor een georganiseerde skivakantie!

Uw reis wordt door ons voor u geregeld dankzij onze Nederlandstalige reisleiding en skimonitoren. Onze monitoren leren u op een plezierige en vooral veilige manier te skiën of snowboarden.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen deelnemen aan onze sneeuwgewenning. ‘s Namiddags zijn de kinderen die al kunnen skiën welkom in onze gratis kinderski. Voor de kleinste kinderen (3 tem 5 jaar) is er ook  nog de Snowdream Kidsclub.

Snowdream staat al jaren gekend voor zijn kwaliteit en de warme sfeer op de reizen. Wij luisteren naar onze klanten en trachten elk detail van de skireis te verzorgen. Zo kan u van een onbezorgde, ontspannen skivakantie kan genieten. Ontzorgen, daar staan wij voor! Deze doelstellig heeft ons al meer dan 25 jaar verder gebracht. Duizenden wintersporters hebben reeds van een skivakantie met Snowdream genoten. Neem een kijkje bij onze Snowdream formules voor meer informatie over onze begeleide skireizen.

Waarom een skivakantie boeken bij Snowdream Wintersportvakanties?

  • Méér dan 25 jaar ervaring
  • Grote klantentevredenheid
  • Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
  • 100% sneeuwzekere skigebieden
  • Uitstekende 3 en 4 sterren hotels aan of kort bij de pistes
  • Aantrekkelijke kinderkortingen
  • Maatwerk voor groepen of bedrijven
  • Geweldige clubformule+
Favicon Snowdream

Welkom bij Snowdream via

Snowdream is een erkend reisbureau met Licentie 6197. Ook zijn wij (wettelijk) verzekerd tegen onvermogen en hebben een volstortte borg bij Toerisme Vlaanderen. Dit zijn de enige en beste zekerheden voor een onbezorgde reis.

Wij zijn officieel partner van Sneeuwsport Vlaanderen. Al onze kinderen krijgen op de schoolvakantiereizen een Snow ID als kenmerk van hun vaardigheden.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op één van onze reizen!

Kristof, Annelies en de Snowdream monitoren en reisleiding!