Skireizen Sella Ronda

Skireizen naar de Sella Ronda – Dolomiti Superski

SNOWDREAM is sinds vele jaren de garantie van uw geslaagde wintersportvakantie. Wij zijn dan ook al jaren gespecialiseerd in TOP-skivakanties aan de Sella Ronda. Dit wereldberoemde skigebied omvat een skitour van 42 km rond het Sella gebergte. Je kan deze route in 2 richtingen skiën. Zelfs voor de gematigde skiër is het mogelijk om rustig een route te skiën op 1 dag en te genieten van de unieke natuur. Het is een waar ski paradijs voor het beoefenen van uw favoriete wintersport.

Skireizen naar de  Sella Ronda zijn dan ook ongeëvenaard. Er zijn skimogelijkheiden zowel voor de beginnende als voor de ervaren skiër . Het is één van de grootste skigebieden ter wereld en er zijn meer dan 1200 km pistes. Meer dan tien skidorpen, 433 liften en een totaal van 1200 km afdalingen zijn inbegrepen in de Dolomiti Superski skipas.

Werkelijk alles is hier aanwezig: de mogelijkheid tot het maken van diverse daguitstappen, buckelpistes, steile afdalingen, gezellige hutten, de Marmolada gletsjer, mondaine plaatsen, rustige bergdorpen. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht: prachtige panorama’s, enorm uitgebreid, vaak verse sneeuw, zon en rustige pistes. De skipistes zijn bijzonder sneeuwzeker en je kan er skiën van begin december tot de Paasvakantie.

Tijdens de Paasvakantie geniet je trouwens ook nog eens van een superpromo: Dolomiti Spring Days! Voor 7 nachten verblijf in het hotel met een 6 dagen skipas betaal je telkens 1 dagje minder. 7 wordt 6 en 6 wordt 5.

Waar wacht u nog op?