Skireizen Oostenrijk

Skireizen naar Oostenrijk

Oostenrijk is erg populair bij de Belgen. Jaarlijks genieten dan ook duizenden ski en snowboard fanaten van een prachtige skivakantie in Oostenrijk.

Je vindt hier zowel grote skigebieden als kleine, authentieke bergdorpen. De après-ski in Oostenrijk is ook ongeëvenaard. Nergens in de Alpen is het na een dag skiën zó gezellig als in een Oostenrijkse berghut. Tel daar de bekende ‘Gemütlichkeit’ en gastvrijheid van de Oostenrijkers zelf bij en je wil nooit nog elders naartoe!

Snowdream biedt reizen aan naar volgende populaire skigebieden in Oostenrijk:

Ook voor onze technische stages en opleidingen tot skimonitor kiezen wij steeds voor het gezellige en sneeuwzekere Neustift aan de Stubaier gletsjer.

Meer dan voldoende mogelijkheden dus voor een prachtige begeleide skireis in groep, individueel, of een gezinsskivakantie in de sneeuw. Ook een shortski is mogelijk in al onze hotels (op aanvraag). Hotels op of aan de piste in half of vol pension.

Onze kindvriendelijk clubformule

Tijdens onze skireizen in de KerstvakantieKrokusvakantie en Paasvakantie is er steeds Nederlandstalige  kinderskibegeleiding in de namiddag en animatie voor de kinderen. In verschillende hotels voorzien wij onze Snowdream kidsclub tijdens de schoolvakanties. Overal worden Nederlandstalige skilessen en snowboardlessen voor zowel kinderen als volwassenen gegarandeerd vanaf 5 deelnemers.
Oostenrijk leent zich echter ook perfect om mooie dagtochten te doen. Liever dus dagtochten ipv skilessen? Ook dat kan! Eén van de mooiste dagtochten in Oostenrijk is deze van deKönigstour‘. Deze 35 km lange skitocht gaat dwars door het Hochkönig skigebied.

Ben je op zoek naar Nederlandstalige goed georganiseerde en kindvriendelijke skireizen naar Oostenrijk?  Dan is Snowdream het perfecte antwoord. Tevens hebben wij een uitgebreid aanbod aan shortski’s in Oostenrijk. U heeft voor uw skireis naar Oostenrijk de keuze uit een skivakantie met de bus of een skireis met  eigen wagen.