Sella Ronda ski vakantie

Een Sella Ronda ski vakantie met Snowdream!

SNOWDREAM is al méér dan 20 jaar gespecialiseerd in skivakanties naar de Sella Ronda, het grootste skigebied ter wereld. Wij bieden u de mooiste hotels op de pistes en aan de liften van de Sella Ronda aan de beste prijzen!!!

Een skivakantie Sella Ronda zal nooit ontgoochelen

Het wereldberoemde skigebied Dolomiti Superski heeft meer dan 1200 KM aan pistes. Het omvat een skitour van 42 km rond het Sella gebergte. Men kan deze route in 2 richtingen skiën. Zelfs voor de gematigde skiër is het mogelijk om rustig een route te skiën op 1 dag en te genieten van de unieke natuur. Het is een waar ski paradijs voor het beoefenen van uw favoriete wintersport.

Wat zeker op uw ’to do’ lijstje moet staan, is een bezoek aan de bergtop van de Marmolada Gletsjer. Dankzij de Move To The Top kabelbaan, staat u op 12 min. op de top van de gletsjer op een hoogte van 3265m. Geniet van het adembenemende uitzicht vanop het panoramisch terras met een 360° zicht over de Dolomieten.

Arabba, onze aanrader!

De skipistes zijn bijzonder sneeuwzeker. Men kan er skiën van begin december tot half april. Snowdream heeft een ruim aanbod van mooie hotels voor uw Sella Ronda ski vakantie. Vooral Arabba is een aanrader met de snelste verbinding naar de Gletsjer voor eindeloos skiplezier. En dit tot en met de Paasvakantie!

sneeuwkanon ter ondersteuning van sneeuwzekere skigebieden

Bekijk onze hotels voor uw skivakantie Sella Ronda met Snowdream: