Luxe skivakantie

Uw luxe skivakantie of luxe skireis, met zorg geselecteerd!

Mag het al eens ietsje meer zijn? Bent u op zoek naar een luxe skivakantie met verblijf in een absoluut tophotel met topfaciliteiten, topservice en topligging?

In Oostenrijk en Italië selecteerden wij voor u de mooiste luxe skivakanties in de sneeuwzekerste skigebieden. Omdat wij vinden dat u ook tijdens uw welverdiende vakantie een uitstekende service en topkwaliteit verdient, zochten wij de best gelegen luxueuze hotels met een goede verhouding prijs/kwaliteit. Zowel in Italië als in Oostenrijk hebben wij een uitgebreid aanbod van schitterende 3 sterren superior of  4-sterren hotels.

Ontdek hier onze pareltjes:

Wat verstaan wij onder een luxe skivakantie?

  • Topligging aan de piste
  • Mooie kamers (type suite)
  • Zeer uitgebreide en verzorgde wellness faciliteiten
  • Kwalitetisvolle keuken

 

Ook op deze bestemmingen geldt onze Clubformule tijdens de schoolvakanties. U kan dus, naast een topbestemming, rekenen op Nederlandstalige skilessen, Nederlandstalige reisleiding & animatie, gratis kinderski en vervoer in royal class autocars indien gewenst!

Uiteraard hebben wij ook kennis en goede contacten met hoteliers in andere skigebieden. Aarzel niet om ons vrijblijvend te vragen naar luxueuze hotels met een topligging in uw favoriete gebied!

En dan nu… relax en genieten maar!