Ischgl Oostenrijk

Op zoek naar een pittige skivakantie?

Ischgl Oostenrijk, de perfecte locatie voor uw volgende skivakantie of shortski!

Ischgl in Oostenrijk is the place to be voor de echte wintersporter. Het is een van de meest geliefde skigebieden in Europa. Zowel de beginnende skiërs als de gevorderden, families, Tiefschnee-skiërs en snowboardfreaks vinden hier een waar paradijs. De goed geprepareerde en afwisselende skipistes, de talrijke skihutten  en een  bruisende, swingende après-ski zorgen voor een uitzonderlijke charme en unieke aantrekkingskracht.

Hou je van shoppen? Je kan taxfree shoppen in Samnaun, gelegen aan de achterkant van het immense skigebied, in Zwitserland. 90% van de skipistes  ligt tussen 2.000 en 2.872 meter en mede door de vele noordelijke hellingen is dit gebied bijzonder sneeuwzeker van november tot begin mei. Door onze goede contacten met verschillende hotels in Ischgl, maken wij u dan ook graag een offerte voor uw volgende skireis of shortski met uw gezin, vriendengroep, bedrijf, …

Wij hebben echter meer dan goede alternatieven voor Ischgl in ons programma, namelijk Sölden, Schladming, Kitzbühel en Maria Alm. Zowel Sölden, Schladming als Maria Alm zijn vlot bereikbaar, 100% sneeuwzeker, hebben een SUPER après-ski en onze hotels liggen bovendien kort aan de liften of zelfs op de piste. De ideale combinatie, niet?

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!