Georganiseerde skireizen

Georganiseerde skireizen voor jong en oud!

Ben je op zoek naar georganiseerde skireizen om samen met je gezin, vrienden, bedrijf, … te gaan skiën of snowboarden? Kies dan voor een begeleide skivakantie met Snowdream die alles voor je regelt!

Wij hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring in het samenstellen en organiseren van skireizen voor jong en oud in de mooiste gebieden van Oostenrijk en Italië.
Maak simpelweg je keuze op onze website qua periode & bestemming, en wij regelen de rest!
Wij selecteren enkel prijs/kwaliteitsvolle 3 of 4 sterren hotels dicht aan de piste in sneeuwzekere skigebieden. We zorgen voor Nederlandstalige ski-of Snowboardlessen voor elk niveau. Onze reisleiding zorgt voor de juiste communicatie op de reis en leuke animatie in het hotel na het skiën.
Bij aankomst ligt jouw skipas al klaar aan de receptie en gaan we samen het skimateriaal ophalen. Je hoeft dus zelf niets uit te pluizen of vooraf te regelen.
Daarnaast mag je ook nog rekenen op een warme en gezellig sfeer voor, tijdens en na de reis!
Wil je graag busvervoer naar je bestemming? Geen probleem; ook daar zorgen we voor! Je hoeft dus enkel zelf je koffer in te pakken.
Ook groepen kunnen bij ons terecht en mogen genieten van een mooie groepskorting vanaf 10 personen reeds!

Georganiseerde skireizen met onze ‘Snowdream Clubformule’:

Wij bieden 2 soorten clubformules aan tijdens onze georganiseerde weekreizen, zowel voor weekreizen als voor shortski’s.

Snowdream beschikt over een Snowdream Clubformule en een Snowdream Clubformule+. De Clubformule is van toepassing op de reizen buiten seizoen en de Clubformule+ is van toepassing op de reizen tijdens de schoolvakanties.
Ontdek HIER wat is inbegrepen.

Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen in de bergen op één van onze reizen!

Sportieve groeten

Kristof, Annelies & de Snowdream monitoren!