Clubformule skivakantie met autocar

Kiezen voor een clubformule skivakantie met autocar is alleen maar genieten.

Een clubformule skivakantie met autocar is een ontspannen reis! U reist in uiterst comfortabele autocars en komt ontspannen en uitgerust aan op uw vakantiebestemming. Onze Royal of Princess Class autocars hebben een zeer ruime stoelafstand. De rugleuning is verstelbaar en aan de stoel is een beenplankje (*) en voetensteun bevestigd.

(*) In bussen van het type Princess Class is er geen beenplankje voorzien.

Vertrekken in België doen we steeds op vrijdagavond vanaf 18u vanop een carpoolparking in België.  Zo kan de skivakantie zaterdagochtend reeds aanvatten! We selecteren de carpoolparkings op basis van de woonplaats van onze reizigers en communiceren deze ongeveer 1 maand voor afreis.
De terugreis vatten we aan op zaterdagavond. U kan dus zaterdag nog een hele dag skiën. Zo bereiken we de Belgische grens rond 7u op zondagochtend.

Onze premium quality hotels

U logeert in de beste 3 of 4-sterrenhotels die Snowdream met de nodige zorg  selecteerden. Al deze hotels liggen op de pistes of vlak aan de liften en bieden alle mogelijke comfort. De meeste van onze hotels beschikken over uitgebreide wellnessmogelijkheden. De accommodatie en de maaltijden zijn uiterst verzorgd en ook de après-ski zal niet teleurstellen !

De Clubformule is ook

In de Snowdream Clubformule zijn de ski- en snowboardlessen, en de kinderski begeleiding inbegrepen tijdens de schoolvakanties. Het totaalplaatje van de reis wordt opgevangen door ervaren reisleiding die zowel voor als na de skidag voor aangename ambiance zorgen!
Ons kwaliteitsconcept heeft Snowdream al méér dan 25 jaar in de markt gehouden. Veel klanten zien wij jaarlijks terug wat als bewijs van onze missie geldt, namelijk ‘Uw garantie voor een geslaagde vakantie!’