Begeleide skireis

Begeleide skireis door een ervaren team!

Bent u op zoek naar een begeleide skireis met Nederlandstalige reisleiding en monitoren?
Zoekt u gezelligheid, een warme sfeer, ervaring & plaatselijke kennis? Zoek niet langer!

Snowdream wintersportvakanties is een erkend reisbureau gespecialiseerd in het samenstellen en organiseren van wintersportvakanties in de mooiste gebieden van Italië in Oostenrijk. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij van A tot Z skivakanties voor gezinnen, groepen, bedrijven & individuen.

Maak simpelweg uw keuze op onze website qua periode & bestemming, en wij regelen de rest!
Wij selecteren enkel prijs/kwaliteitsvolle 3 of 4 sterren hotels dicht aan de piste in sneeuwzekere skigebieden. We zorgen voor Nederlandstalige ski-of snowboardlessen voor elk niveau. Onze reisleiding zorgt voor de juiste communicatie op de reis en leuke animatie in het hotel na het skiën.
Bij aankomst ligt jouw skipas al klaar aan de receptie en gaan we samen het skimateriaal ophalen. Je hoeft dus zelf niets uit te pluizen of vooraf te regelen.
Ontzorgen, daar staan wij voor!

Skimonitoren

Skilessen en dagtochten

Onze Nederlandstalige monitoren staan garant voor uw Nederlandstalige skiles!
Snowdream heeft voor alle skiniveaus (van beginner tot expert) een kern van goed opgeleide, technisch onderlegde en gemotiveerde skileraars. Zij hebben de nodige ervaring en beschikken over een ruime didactische kennis om u de nieuwste technieken bij te brengen.

Snowdream wordt geprezen voor de kwaliteit van de skilessen. Gemiddeld voorzien wij een 8-tal personen per groep.

 

Bent u al een ervaren skiër en wil u liever geen klassieke skilessen meer volgen? Kies dan voor onze begeleide dagtochten.
Tijdens de begeleide dagtochten ontdekt u samen met uw reisgezellen het skigebied onder leiding van een Snowdream monitor. Deze kent het gebied door en door en laat u de mooiste plekjes zien.

De begeleide dagtochten tijdens de reis worden gekozen naar gelang de voorkeur en de weerscondities tijdens de week. Er worden tijdens de week 4 dagtochten georganiseerd. Met andere woorden, van ’s morgens tot einde van de skidag genieten van de bergen in een zorgeloze sfeer.
Om mee te kunnen gaan op de dagtochten moet u minimum voldoen aan skiniveau 3 (zie tabel skiniveaus onderaan) en minstens 16 jaar oud zijn. Kortom, u kiest voor ski- of snowboardles oftewel voor georganiseerde dagtochten, zo stemt u uw reis volledig af op uw persoonlijke wensen!

Populaire dagtochten zijn vb. de Königtour in Maria Alm of de Sella Ronda in de Dolomieten!