Begeleide skireis

Begeleide skireis door een ervaren team!

Bent u op zoek naar een begeleide skireis met Nederlandstalige reisleiding en monitoren?
Zoekt u gezelligheid, een warme sfeer, ervaring & plaatselijke kennis? Zoek niet langer!

Snowdream heeft voor alle niveaus een ruime kern van gemotiveerde Nederlandstalige skileraars. Zij hebben de nodige ervaring en beschikken over een ruime didactische kennis om uw skiniveau naar een hoger niveau te tillen of bij te schaven. Overigens geniet u van de groepssfeer zodat uw reis nog meer fijne herinneringen zal opleveren.

Onze lesniveaus vindt u HIER!

Skimonitoren

Dagtochten

Bent u al een ervaren skiër en wil u liever geen klassieke skilessen meer volgen? Kies dan voor onze begeleide dagtochten.
Tijdens de begeleide dagtochten ontdekt u samen met uw reisgezellen het skigebied onder leiding van een Snowdream monitor. Deze kent het gebied door en door en laat u de mooiste plekjes zien.

De begeleide dagtochten tijdens de reis worden gekozen naar gelang de voorkeur en de weerscondities tijdens de week. Er worden tijdens de week 4 dagtochten georganiseerd. Met andere woorden, van ’s morgens tot einde van de skidag genieten van de bergen in een zorgeloze sfeer. Om mee te kunnen gaan op de dagtochten moet u minimum voldoen aan skiniveau 3 (zie tabel skiniveaus onderaan) en minstens 16 jaar oud zijn. Kortom, u kiest voor ski- of snowboardles oftewel voor georganiseerde dagtochten, zo stemt u uw reis volledig af op uw persoonlijke wensen!

Populaire dagtochten zijn vb. de Königtour in Maria Alm of de Sella Ronda in de Dolomieten!

De ski- of snowboardlessen en de georganiseerde dagtochten zijn inbegrepen in de clubformule+ tijdens de schoolvakanties. Tijdens de andere periodes is dit een optie.