Skivakantie in clubformule

Op skivakantie in clubformule? Bij  Snowdream zit u goed!

Indien u kiest voor een skivakantie in clubformule bij Snowdream heeft u de keuze in 2 soorten Clubformules tijdens onze georganiseerde weekreizen aan.

Snowdream beschikt over een Snowdream Clubformule en een Snowdream Clubformule+. De Clubformule is van toepassing op de tussenreizen buiten seizoen en de Clubformule+ is van toepassing op de reizen tijdens de schoolvakanties.

Indien u niet verkiest voor een skivakantie in clubformule, kunnen wij dit eveneens voor u organiseren. Snowdream regelt ook shortski reizen voor groepen volledig naar uw wensen, ook met bus (royal class) indien gewenst. Onze shortski en individuele reizen zijn steeds zonder begeleiding en met eigen vervoer. Indien gewenst, zorgen wij voor een ervaren skileraar (betalend) die u kan begeleiden.

skivakantie clubformule

Kortingen en toeslagen op een skivakantie in clubformule:

Eigen vervoer: Wanneer u met eigen wagen reist, krijgt u een korting van € 90 per persoon.

Kinderkortingen: Door de goede relaties met onze hoteliers, kunnen wij u zeer aantrekkelijke kinderkortingen aanbieden indien deze kinderen de kamer delen met 2 volwassenen

Kortingen op huurprijzen ter plaatse voor ski- en snowboardmateriaal.

Nederlandstalige ski- of snowboardlessen of begeleide dagtochten tijdens de reizen buiten de schoolvakanties: €90 per persoon

Groepskortingen:

Wij geven reeds interessante kortingen voor groepen vanaf 10 personen!