Busreis

geslaagdeskivakante

Met de bus op skivakantie naar uw favoriete wintersport bestemming in Oostenrijk of Italië.

Een geslaagde wintersportvakantie begint met een ontspannen reis. U reist in uiterst comfortabele autocars en komt ontspannen en uitgerust aan op uw vakantiebestemming.

Onze Royal Class viersterrenbussen hebben op het bovendek 50 Royal Class stoelen, met een stoelafstand van min. 94,5 cm. De rugleuning is in slaapstand verstelbaar en aan de stoel is een beenplankje en voetensteun bevestigd. Het onderdek heeft 16 Royal Class stoelen, stoelafstand en voorzieningen gelijk aan boven. Een comfortabele manier van reizen. Vele passagiers zijn u al voor gegaan en hebben genoten van een goede reis en een fijn verblijf.Royal Class bus

Vertrek in België

 Onze busreizen vertrekken steeds vrijdag- of zaterdagavond vanuit verschillende opstapplaatsen over gans België.De laatste opstapplaats is Genk, waar de vertrektijd voorzien is tussen 20.00u en 21.00u .
U wordt ‘s nachts per bus rechtstreeks, zonder overstappen naar uw bestemming vervoerd. Door het geringe aantal opstapplaatsen kan de reistijd tot een minimum worden beperkt en staat u de volgende morgen om 10.00 uur op de ski’s!

Terugkomst in België:

De eerste afstapplaats is Genk met een voorziene aankomsttijd omstreeks 7.00u

Bagage per persoon:

  • 1 reiskoffer (max. 20 kg)
  • 1 handbagage
  • 1 paar ski’s of snowboardbusvisual
  • 1 paar skischoenen

Om het comfort en de veiligheid van onze passagiers te verzekeren vragen wij u deze bagagevoorwaarden te respecteren. De bagageruimte van de autocar is hierop berekend en verplicht ons deze beperkingen op te leggen. Bij excessen kunnen de chauffeurs het teveel aan bagage weigeren. Alvast bedankt voor uw begrip.

Royal Class reizen in onze dubbeldekbussen betekent:

  1. Comfortabele zetels met een minimum beenruimte van 94.50 cm, voorzien van voetsteunen en beenplankjes. In slaapstand is de rugleuning instelbaar tot 30°.
  2. Reizen met 2 chauffeurs, reisleider, toilet, bar, video, stereo
  3. Rookvrije autocars. Voor de rokers worden enkele stops voorzien

 Opstapplaatsen bus

Wij voorzien volgende opstapplaatsen (opstapplaats gegarandeerd vanaf 10 personen)

Gent
Wommelgem
Groot-Bijgaarden
Aarschot
Kwaadmechelen
Hechtel
Genk
Groepen vanaf 20 personen kunnen hun eigen opstapplaats kiezen. Gelieve hiervoor tijdig contact met ons op te nemen.