Shortski en mid-weekski

Op shortski of mid-weekski?

 

Snowdream organiseert buiten de weekreizen in clubformule ook enkele shortki en mid-weekski reizen op maat. De georganiseerde shortski en mid-weekski kunnen zowel met Royal Class autocars of Luxe Minibus met chauffeur (vanaf 6 passagiers). Voor grote groepsreizen kan ook een Sleeper autocar worden voorzien.

shortski en midweekski individueel

Royal Class Autocars

Minibussen (al vanaf 6 pers.)!

Dankzij onze goede jarenlange samenwerkingen met onze hotels beschikken wij over uitstekende condities voor reizen vanaf 3 nachten. Wij organiseren dan ook vrij shortski’s en mid-weekski reizen op maat voor groepen of individuele reizigers

Wij reizen onder andere voor een shortski en mid-weekski naar volgende gebieden:

  • Livigno
  • Sölden
  • Ischgl
  • Ski Amadé met de gebieden Maria Alm, Schladming & Altenmarkt-Zauchensee

Contacteer ons met uw gewenste vertrekdatum, de samenstelling van het reisgezelschap samen met het aantal nachten en wij organiseren voor u de ideale shortski of mid-weekski.

Deze reizen zijn steeds zonder begeleiding. Er zijn verschillende vervoersalternatieven mogelijk: met eigen vervoer of vervoer in minibus heen en terug (vanaf 6 passagiers), zelfs met bus (Royal Class – Sleeper Class). Tevens kan u op ons beroep doen voor ervaren skileraars (betalend).